May 7, 2009

Jeg har fri..jubbiii...

Jubiii...heldigvis får jeg fri i morgen. Det er hellidag for at bede i hele dagen. :

Min lære sagde, at vi skal bede hele dagen på Gud. Så svarede jeg til hende, jeg vil bede på Gud, så kan jeg bestå i PD 3 den 26.maj og få et godt karakter.

Jeg er meget nervøst lige nu. Jeg ved ikke, hvor mange karakter jeg kan få eller bestå fra modul 5 i DU 3 ?:-/

Sidste gang lavede vi prøven PD3 fra staten...og der var meget svært de to opgaver i forhold til de andre opgaver. Vi har lavet opgaver mange gange som træning opgaver, men de to opgaver er svært end de andre. Derfor føler jeg så nervøst nu.. Please.....pray for me /:)

Nok om det...
Jeg vil ikke fortælle mere om PD3...
Jeg har fri fra fredag til mandag. Jeg regner med at gå til biografen i morgen sammen med min mand for at se 'Wolverine'.
Aisyah...L-)...hehe, min svigerinde vil passe hende i morgen. Aisyah vil være sammen med hende.
Ja...Fordi jeg og min mand er svært til at gå i byen og se filmen nu. Da vi var kun to personer uden Aisyah, gik vi ofte og hyggede os sammen i weekenden.

Men på den anden side er vi meget glad for at have Aisyah. Hun er vores kærlighed...solsikke i mit hjærte..O:)

Nogen gang tænker vi tit, hvad det er sket, når vi ikke har Aisyah. Selv om vi er altid sur på hende, når hun laver ballader. Men vi elsker hende så højt. Jeg synes, I forstår godt hvis I også har børn i jeres liv.

Ok..jeg skal gå nu...Min datter beder mig at hjælpe hende med at tegne i sin tegnebog.
Jeg skriver igen, når jeg har tid..:((

Hav I en dejlig weekend ..;;)


3 comments:

fromheart said...

hej ve,

Det gør jeg også nu ...jeg er nervøs, isært jeg ikke lærer så meget både i skolen og hjemme...skolen har givet os pd3 fra staten som hjemme arbejde.men på torsdag skal vi tage prøve eksamen fra staten med den rigtige tid ligesom rigtig eksamen på skolen og lærer vil kigge og tjekke vores karakter....

ve , har du plan i sidst af maj ? ( efter pd3 eksamen ) vi vil gerne invitere du,ben og aisyah hvis vejret er godt ,vil vi have bbq...til at fejre k.fødselsdag....

skriv tilbage om i kan komme..oke

kyss og knus for aisyah..hilse ben mange gange fra os

fromheart said...

hej ve,

kommer igen. jeg har snakket med rini og hun sagde, at hun måske kan ikke komme sidst af maj men hun foreslog den 21.maj ..kan du det ?

Dhona said...

Udah lama nggak kemari, begitu mampir jadi bingung. Sekarang bahasa blognya udah diganti toh? Jadi Danish.. Nggak ngerti diriku.

Btw, sehat semua kan Ve?