April 6, 2009

Påskeferie
Back igen... hehehe...
Jeg kan skrive igen nu. Jeg har ferie for ca. en uge fra skolen. I her holder man påskeferie, især for dem, der går i skolen eller undervisningen, så holder ens li
dt længe...Alhamdulillah.


Men det kommer sommer nu!!!...Wahhh, jeg er utrolig glad for at se solen skinner, blomsterne og himmlen så blå. Ved du hvad! jeg er så vildt med sommer. LOL. Hvis I kender om der er en tendens, at danskerne bruger lykkes piller, når det er vinteren. Så bliver de er glad for at se sommer. Jeg ved ikke præcist, hvis de også bruger piller om sommeren.


Nok om det...nu vil jeg fortælle jer om mig og omkring mig...;)Aisyah , hun var så glad i søndags . Hun kan køre cyklen nu! jubiii.... hun kan lide at lege med sand i foran lejlighed.

For resten bliver hun endnu mere større og dygtig til at lave mange ting. Men ja...selvfølgelig gør det træt ved mig nogen gang.

Jeg er nervøst for min eksamen....især til min skriftlig. Jeg håber, jeg kan få godt karakter til den eksamen.

Hjælp mig Gud......

God påskeferie allesammen.

PS : Husk mine venner i Indonesien, I vil bruge jeres stemmer i den. 9. april 2009. Så, jeg håber, Indonesien bliver bedre. I må ikke 'golput', fordi I skal tage ansvar i vores landet..for bedre livet i vores fremtiden....så I skal huske at vælge i den dag.

Knuzzzz.....
Ve og familie

3 comments:

fromheart said...

hej ve,

Velkommen tilbage !

Du er heldig at få påskefrien..vi har ikke !
Du skal ikke bekymre over din skriftlig test for jeg synes, at du er godt at skrive på dansk ! jeg kan se på denne blog.

Vi savner aisyah...:-) hun er meget dygtig.. det er spændende at hun kan køre cykle nu...

Hils til ben fra os...


hvornår kan vi møde igen ?

Anonymous said...

ass. mbak Ve..

baca postingannya, ga ngerti hehehe
yg sy liat Ais tambah besar n tambah cantik, semoga mbak Ve dan keluarga senantiasa dlm kesehatan dan lindungan-Nya, amiennn ya Allah..

slm utk keluarga ^^

berlian said...

O[poooo iki?
Jare denmark-indonesia.. jane ono boso denmark juga boso indonesia baranga.